VK PARTIZAN SE ZAHVALIO: Značajna pomoć Vlade i ministarstva sporta

Novosti online

13. 12. 2020. u 17:19

VESLAČKI klub Partizan zahvalio se Vladi Srbije i Ministarstvu sporta na značajnoj pomoći.

ВК ПАРТИЗАН СЕ ЗАХВАЛИО:  Значајна помоћ Владе и министарства спорта

Foto: VSS/Anđela Nišević

Kako se navodi se u saopštenju, Veslački klub Partizan je dobio pomoć po posebnoj Uredbi Vlade Srbije koja se odnosi na pomoć sportskim organizacijama u vreme pandemije Kovida-19.

- Veslački klub Partizan odaje veliku zahvalnost Vladi Republike Srbije i Ministarstvu omladine i sporta na pomoći koja je uredbom Vlade Republike Srbije omogućila da značajna finansijska sredstva, koja su dodeljena Veslačkom klubu Partizan, budu iskorišćena za stvaranje još boljih uslova za najuspešnije i najperspektivnije članove Veslačkog kluba Partizan - istakao je Marko Marjanović, član Upravnog odbora kluba.

Marjanović, koji je i sam bio reprezentativac, učesnik Olimpijskih igara i osvajač medalja sa svetskih i evropskih prvenstava, ispred nove uprave kluba, koju sačinjavaju naši najbolji bivši i sadašnji veslači, najavio je pravac delovanja crno-belih takmičara.

- Stojimo na jasnom opredeljenju da će Veslački klub Partizan biti okrenut postizanju vrhunskih rezultata - zaključio je Marjanović u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024