AUTOMOBILIZAM: Pavlović ostao bez bodova u Francuskoj

Tanjug

14. 11. 2020. u 21:05

Srpski automobilista Miloš Pavlović i njegov timski kolega Meksikanac Raul Guzman, na prvoj trci poslednjeg trkačkog vikenda u okviru ovogodišnjeg Lamborgini Super Trofeo takmičenja, ostali su bez sigurnih bodova u poslednjem krugu trke posle mehaničkog problema zbog

АУТОМОБИЛИЗАМ: Pavlović ostao bez bodova u Francuskoj

FOTO: FOTOSPEEDY

Samo pola kruga pre kraja trke na stazi „Pol Rikar“ nadomak Marselja, Guzmanu sa „hurakana“ iznenada otpao zadnji levi točak, čime je trka završena pre vremena.

Na ovaj bizaran način završilo se sjajno izdanje posade sa startnim brojem 41, a time su ujedno nestale i sve nade za osvajanje titule koja je na početku godine, naročito posle pobede na prvoj trci, bila veoma dostižan cilj.

"Odustajanje u poslednjem krugu trke celu situaciju čini još težom. Šta da se radi, bavimo se tehničkim sportom i potrebno je da sve funkcioniše kako treba da bi se došlo do pozitivnog rezultata. S obzirom na ovaj peh, naše šanse da osvojimo šampionat više ne postoje, pa ćemo sad dati sve od sebe da ovogodišnju sezonu završimo na što bolji način, po mogućstvu na podijumu na kraju nedeljne trke kojom se okončava šampionat", rekao je Pavlović.

Druga trka u Francuskoj, poslednja ove sezone u Lambrogini Super Trofeo takmičenju, na programu je sutra od 9.10.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)