ODBOJKAŠI RIBNICE BOLJI OD RADNIČKOG: Kraljevčani još uvek maksimalni

G.Ćirović

31. 10. 2020. u 21:29

ODBOJKAŠI kraljevačke Ribnice ove sezone još ne znaju za poraz.

ОДБОЈКАШИ РИБНИЦЕ БОЉИ ОД РАДНИЧКОГ: Краљевчани још увек максимални

FOTO: G. Šljivić

U komšijskom derbiju 8. kola "BPŠ superlige", Kraljevčani su na svom terenu ubedljivo savladali Radnički iz Kragujevca sa maksimalnih 3:0 (25:21, 25:16, 25:18) i tako na svoj bodovni konto upisali i osmi prvenstveni trijumf.

Pitanje pobednika praktično se nije postavljalo nijednog trenutka. Ribnica je nadigrala komšije u svim segmentima odbojkaše igre i tako sa stoprocentnim učinkom zadržala lidersku poziciju na tabeli, dok su se gosti uzalud nadali da će "musketari" imati loš dan i da će napraviti iznenađenje kraj Ibra.

Nastavljajući žestok ritam utakmica, odbojkašima Ribnice u sredu predstoji revanš meč četvrtfinala nacionalnog Kupa u Nišu protiv istoimene ekipe.

U prvoj utakmici Kraljevčani su slavili posle velike borbe sa 3:2, pa ih očekuje težak zadatak ukoliko žele plasman u polufinale, dok će Radnički u Požarevcu protiv Mladog Radnika braniti 3:0 iz prvog meča. Prema pravilima, ako rivali posle dve utakmice budu imali po jednu pobedu, u polufinale će se plasirati ekipa sa boljim set ili poen količnikom, a ukoliko i to bude izjednačeno, odluka o polufinalisti pašće u "zlatnom setu".

Posle obaveza u Kupu, u nastavku prvenstvene trke za bodove, kraljevačke "musketare" narednog vikenda očekuje gostovanje Borcu u Starčevu, a Kragujevčani će na svom terenu ugostiti novosadsku Vojvodinu NS Seme.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)