RUKOMET OVO NE PAMTI: Cupara primio samo četiri gola za poluvreme (VIDEO)

Novosti online

13. 10. 2020. u 10:06 >> 10:06

SRPSKI rukometni golman Vladimir Cupara primio je samo četiri gola i uradio nezapamćenu stvar u karijeri, ali i u rukometu, statistički gledano.

РУКОМЕТ ОВО НЕ ПАМТИ: Цупара примио само четири гола за полувреме (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Cupara je četiri gola primio za čitavo prvo poluvreme, odnosno za pola sata igre u duelu Vesprema i Balatonfureda, braneći za Vesprem koji je na poluvremenu vodio 17:4.

Svojim odbranama je Cupara postavio rekord karijere, jer je tokom prvog poluvremena imao 90 posto uspešnosti u jednom momentu!

Gledano kroz brojke, imao je u tom trenutku samo jedan primljen pogodak i čak 11 odbrana, što je i Željka Radojevića, statističara nekoliko reprezentacija i nekadašnjeg trenera Partizana ostavilo bez teksta.

- Ja se ne sećam tolikog procenta ikada za svih 23 godine od kada pratim statistiku... Svaka cast - rekao je Radojević.

Cuparin tim je u drugom poluvremenu primio 11 pogodaka i meč je završen rezultatom 38:11, s tim što je veći deo tog dela igre branio Korales. Vladimir Cupara je meč završio sa 75 posto uspešnosti.

Napadački najefikasniji su kod pobednika bili Manaskov sa sedam golova, Makeda sa pogotkom manje, Marguc je imao četiri, još nekoliko igrača je imalo po tri, a Nenadić dva. Na drugoj strani je Šoleši imao četiri pogotka.

(TELEGRAF) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata