ŠAMPIONI NA PODIJUMU: Spektakl najboljih bacača kugle u Beogradu

Novosti online

17. 09. 2020. u 08:50

ŠAMPIONI su u Beogradu, spremni da danas od 18.00 na Trgu republike prirede istinski spektakl za sve ljubitelje bacača kugle, u okviru događaja "Dobaci do 22", u organizaciji Srpskog atletskog saveza.

ШАМПИОНИ НА ПОДИЈУМУ: Спектакл најбољих бацача кугле у Београду

Krauzer, Kolašinac i Kovač Foto N. Paraušić

U sklopu promocije Svetskog atletskog prvenstva u atletici 2022, javnosti su se juče predstavili Džo Kovač (svetski šampion iz Dohe 2019), Rajan Krauzer (olimpijski prvak u Riju 2016) i Asmir Kolašinac (evropski dvoranski šampion iz Praga 2015).

- Veoma sam srećan što se takmičim u Beogradu. Prvi put sam ovde, grad je stvarno prelep, probali smo lokalnu hranu i bilo je zanimljivo. Obišli smo Trg republike i srećan sam što ćemo ljudima da predstavimo našu disciplinu. Drago mi je što će se ovde održati Svetsko prvenstvo 2022. godine - istakao je Krauzer, sa kojim se složio i Kovač.

Nažalost, srpski as, Asmir Kolašinac, ovog puta neće biti aktivni učesnik sjajne manifestacije u našem glavnom gradu.

- Godinu sam veoma dobro počeo. Na prva dva takmičenja bacio sam kuglu duže od 20 metara, zatim je došla korona, pa sam odlučio da, ipak, ne nastupam ove sezone. Neću se takmičiti u Beogradu, ali ću doći da podržim ove momke - istakao je Kolašinac.

Olimpijski šampion iz Rija Krauzer pre tri dana u Zagrebu ostvario je rezultat 22,74, a svi veruju da će večeras nadmašiti taj rezultat i prijatno iznenaditi sve ljubitelje sporta.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu