SPORTSKI DIREKTOR ZVEZDE SUSPENDOVAN GODINU DANA: Žestoke kazne za incidente u Leskovcu

Novosti online

27. 04. 2024. u 10:04

NIJE bilo milosti nakon incidenata odigranih tokom meča plej-aut grupe Super lige za rukometaše između Dubočice i Crvene zvezde.

СПОРТСКИ ДИРЕКТОР ЗВЕЗДЕ СУСПЕНДОВАН ГОДИНУ ДАНА: Жестоке казне за инциденте у Лесковцу

FOTO: Tanjug/AP

Ceh za izgrede platio je trener Nedeljko Matić, on je suspendovan na 15 dana, a klub će morati u kasu lige da uplati 350.000 dinara. Ipak, najgore je prošao sportski direktor Crvene zvezde, Ognjen Kajganić. On je suspendovan na godinu dana i zabranjen mu je rad u rukometu.

Igrači Crvene zvezde Miloš Bujišić i Dušan Andrejević su suspendovani na jedan meč, a kaznu su odradili u porazu od Radničkog iz Kragujevca u Šumicama rezultatom 30:29.

Ostavljen je pravni lek žalbe u roku od osam dana. Sam meč nije registrovan još uvek službenim rezultatom, ali je taj epilog sve izvesniji. Te bi Leskovčani mogli da meč dobiju 10:0 za zelenim stolom.

Meč je prekinut u 45. minutu kod vođstva Dubočice 25:22. Posle oštrog faula nad pivotom gostiju Andrejevićem. Prvo je došlo do koškanja na terenu, pa i na klupi. Potom je klupa Zvezde ušla u sukob sa publikom, pa su napustili teren.

Nakon toga je Crvena zvezda izdala saopštenje i žalila se na suđenje i kriterijum koji je mogao po njihovom mišljenju da dovede do ozbiljnih povreda rukometaša.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! SPAJIĆ JAVNO PRIZNAO: Nikakav problem nije, glasaćemo za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici