LETONIJA PRVI RIVAL: Raspored juniorskog odbojkaškog EP u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

23. 04. 2024. u 12:45

Juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu, koje se predstojećeg leta održava u Vrnjačkoj Banji i Arti u Grčkoj, odigraće 27. avgusta u vrnjačkoj hali sportova protiv reprezentacije Letonije.

ЛЕТОНИЈА ПРВИ РИВАЛ: Распоред јуниорског одбојкашког ЕП у Врњачкој Бањи

CEV (ilustracija)

U okviru A grupe u prestonici našeg kontinentalnog turizma Srbija će dan kasnije za rivala imati Francusku, a potom u grupnoj fazi i selekcije Austrije, Ukrajine, Poljske, Finske i Turske.

Plasman u polufinale, takođe u Vrnjačkoj Banji gde će biti odigrani i mečevi za medalje, izboriće po dve prvoplasirane reprezentacije.

Na ukupno 28 dosadašnjih šampionata Starog kontinenta juniori Srbije učestvovali su 23 puta, a najveć uspeh ostvaren je 2010. godine u Belorusiji osvajanjem trećeg mesta i bronzane medalje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)