KAKVA DRAMA, KAKVA ŠTETA: Rukometašice Srbije izgubile od Crne Gore u neizvesnoj završnici

Novosti online

03. 03. 2024. u 19:41

Ženska rukometna reprezentacija Srbije zabeležila je poraz protiv selekcije Crne Gore rezultatom 26:25 u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

КАКВА ДРАМА, КАКВА ШТЕТА: Рукометашице Србије изгубиле од Црне Горе у неизвесној завршници

FOTO: Tanjug/AP

U prvom poluvremenu viđena je velika borba. Crna Gora je bolje ušla u meč vodila tokom većeg dela poluvrmena, ali nije uspevala da ostvari prednost veću od dva gola razlike. Naše devojke su se hrabro držale i do odlaska na odmor uspele da uđu u egal, te su na pauzu otišle sa nerešenim ishodom - 14:14.

Drugo poluvreme su bolje otvorile naše reprezentativke, vodile čak i sa dva gola prednosti, ali su Crnogorke uspele da se vrate i ponovo izjednače sredinom poluvremena. Nastavila se igra gol za gol, obe ekipe su se smenjivale u vođstvu iako je Srbija imala nešto veću inicijativu, rivalke naše selekcije se nisu predavale.

Poslednjih deset minuta koncentracija našim devojkama je pala i bivše olimpijske vicešampionke su znale to da iskoriste i odlepe se na plus dva. Iako je Srbija imale šanse za izjednačenje, to se nije desilo zbog nekih diskutabilnih sudijskih odluka.

Izabranice Uroša Bregara nastavljaju kvalifikacije 3. aprila na gostovanju Bugraskoj.

BONUS VIDEO: NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata