NAPOR: Jagodina za 15 dana igra pet teških utakmica

Z. GLIGORIJEVIĆ

03. 11. 2023. u 17:38

Liderke prvenstva, rukometašice Jagodine, u narednih 15 dana odigraće 5 teških utakmica u domaćoj Superligi i EHF Evropa ligi.

НАПОР: Јагодина за 15 дана игра пет тешких утакмица

Foto:Z.Gligorijević

Prva utakmica je već sutra, 4. novembra, od 19 sati sa značajno ojačanom Vojvodinom iz Novog Sada, posle povratka igračica koje su bile povređene. U sredu, 8. novembra, sledi derbi prvenstva u Beogradu sa Crvenom zvezdom koji odlučuje o jesenjoj tituli. U okviru 3. kola EHF Evropske lige u subotu, 11. novembra, od 19 sati Jagodinke se sastaju sa ekipom Funflor iz Lublina, dugoplasiranom u poljskom prvenstvu, a 15. novembra dočekuju Mladost iz Nove Pazove, jednog od favorita za osvajanje ovogodišnjih titula, te putuju u Poljsku gde 19. novembra od 18 sati igraju revanš utakmicu.

Trener Dragan Markov i igračica Srna Sukur ističu da su sve utakmice podjednako važne i da u svakoj moraju da daju svoj maksimum da bi došli do pobede, kao i u svakoj predhodnoj. Zdravstveni bilten nije naklonjen rukometašicama Jagodine. One su pozvale publiku da budu osmi igrač u narednim utakmicama.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)