1.000 MINI ODBOJKAŠA ZA LENKU: U Futogu održan humanitarni turnir „Trofej SK Volej“

Novosti online

18. 06. 2023. u 16:50

TURNIR u uličnoj odbojci „4 na 4“, „Trofej sportskog kluba Volej“, u svom jubilarnom, 15. izdanju, okupio je minulog vikenda u Futogu više od 1.000 dečaka i devojčica iz 30 ekipa raspoređenih u 160 timova uzrasnih kategorija.

1.000 МИНИ ОДБОЈКАША ЗА ЛЕНКУ: У Футогу одржан хуманитарни турнир „Трофеј СК Волеј“

S.B.

 Smotra u igri premo mreže održana je na terenima osnovne škole „Miroslav Antić“ a učesnici iz Beograda, Subotice, Vrbasa, Kikinde, Zrenjanina, Rume, Bečeja, Bačkog Gradišta, Beočina, Sremskih Karlovaca, Kleka, Kulpina, Bačkog Petrovca, Gložana, Bačkog Jarka, Futoga i Novog Sada doprineli su humanitarnom karakteru.

Jer, sav prihod je namenjen humanitarnom pokretu za Lenku, malenu hrabru devojčicu koja se bori za ozdravljenje uz humanitarne organizacije „Za prvi korak“ i „Čepom do osmeha“, i podršku Odbojkaškog saveza Vojvodine i zlatnog olimpijca, Vasu Mijića.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)