BRAVO DEVOJKO! Fani Nađ donela medalju Srbiji! Veliki uspeh našeg rvanja

Novosti online

16. 03. 2023. u 22:20

SRPSKA rvačica Fani Nađ pobedila je danas Norvežanku Merion Brilantes Baj rezultatom 4:3 u borbi za treće mesto na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore.

БРАВО ДЕВОЈКО! Фани Нађ донела медаљу Србији! Велики успех нашег рвања

Foto: Printskrin

Bronzana medalja koju je osvojila Fani Nađ je druga za selekciju Srbije u proteklih godinu dana, pošto je na EP za rvače do 23 godine prošle godine Ana Fabijan osvojila srebrno odličje.

- Prezadovoljni smo. Ovo je ogroman uspeh. Evidentno je da se veliki i posvećen rad kao i značajno ulaganje u žensko rvanje i te kako isplatilo. Nadamo se da ćemo ovaj uspeh ponoviti i na Evropskom prvenstvu za seniore koje nam predstoji u Zagrebu. Bilo je dosta teško i naporno, ali vredelo je truda - izjavio je jedan od trenera ženske rvačke reprezentacije Srbije Dalibor Perović.

BONUS VIDEO: Nikad veće interesovanje medija za izbore u FSS-u

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!