SJAJAN GEST ITALIJANA: Siniša Mihajlović posthumno u kući slavnih

Novosti online

16. 03. 2023. u 17:53

Deset novih imena postaće članovi "Kuće slavnih italijanskog fudbala".

СЈАЈАН ГЕСТ ИТАЛИЈАНА: Синиша Михајловић постхумно у кући славних

Foto: N. Skenderija

Kuća slavnih je ustanovljena 2011. godine od strane Fudbalskog saveza ove zemlje i Nacionalnog muzeja kako bi se očuvala uspomena na sve legende, trenere i sudije koje su ostavile trag u najvažnijoj sporednoj igri na svetu na Apeniniskom poluostrvu.

Nagrada će posthumno biti dodeljena i Siniši Mihajloviću, koji će se tako naći u društvu imena poput Đanfranka Zole, Zinedina Zidana, Žozea Murinja, Alesandra Altobelija, Kristijana Đirelija, Ernesta Pelegrinija i Erna Egrija Erbštajna, koji će takođe imati tu čast da se nađu u Kući slavnih.

Ceremonija još uvek nema zvaničan termin, ali u nekom od narednih meseci će ona biti održana. Svi koji će biti primljeni u Kuću slavnih dostaviće Muzeju neku svoju vrednu stvar, koja će biti izložena u okviru postavke.

U slučaju Siniše Mihajlovića to će učiniti porodica.

BONUS VIDEO: Nikad veće interesovanje medija za izbore u FSS-u

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)