STROGI KOVID PROTOKOLI SVETSKE RUKOMETNE FEDERACIJE: Igrači će morati da se testiraju nekoliko puta na SP u Švedskoj i Poljskoj

Novosti online

03. 01. 2023. u 12:23

SVETSKA rukometna federacija ne odustaje od svoji strogih protokola za kovid 19. I na SP od 11. do 29. januara u Švedskoj i Poljskoj igrači će morati često da se testiraju na korona virus. Planirano je da se obavezni testovi urade pre prvog meča, na početku grupe faze, i pred četvrtfinale.

СТРОГИ КОВИД ПРОТОКОЛИ СВЕТСКЕ РУКОМЕТНЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ: Играчи ће морати да се тестирају неколико пута на СП у Шведској и Пољској

Foto AP

Pozitivni rukometaši, bez obzira na to da li imaju simptome ili ne, moraće u petodnevni karantin, nakon čega će morati da imaju negativ test kako bi se vratili u svoju reprezentaciju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu