POSETA BOKSERIMA SRBIJE! Predsednik nadzornog odbora: Naš boks će imati podršku od mene i države

Novosti online

26. 12. 2022. u 19:39

ADUK Abakarov Gamzatovič, predsednik Nadzornog odbora Bokserskog saveza Srbije obišao je naše reprezentativce u kompleksu Dubaiju gde se priprema naša reprezentacija.

ПОСЕТА БОКСЕРИМА СРБИЈЕ! Председник надзорног одбора: Наш бокс ће имати подршку од мене и државе

FOTO: BSS

Nekada i sam bokser, za srpske medije koji su u Dubajiu upriličio je i ručak.

On je zajedno sa potpredsednikom Bokserskog saveza Srbije Slobodanom Đurićem, bokserima poželeo još više uspeha u 2023. godini.

 
- Srpski boks će i od mene i svih nas iz uprave saveza imati još veću podršku naredne godine. Ali i podršku države Srbije, na čijem je čelu predsednik Aleksandar Vučić. Devojke i mladići u svim uzrasnim kategorijama su ove godine pokazali mnogo, osvojeno je puno medalja, od seniorskih pa do najmlađih kategorija. Abasov i Agejev su prvaci Evrope i siguran sam da će i u maju na Svetskom prvenstvu u Uzbekistanu osvojiti jednu od medalja. Tu su i drugi mladi koji su postali iskusni i od kojih očekujem puno pobeda. Mislim na Memića, Aličića, Ametovića, Simića, Pižuricu i plejade drugih. A devojke su zablistale takođe. Oduševljen sam Sarom Ćirković, ona je dominirala svuda gde se pojavila. Sa 18 godina uzela je već dve zlatne medalje, na SP i Evropskom. Sada su za nju na redu seniorski mečevi, Pariz nije daleko. Takođe i Jelena Janićijević ima iskustvo koje će joj nadam se doprineti da osvaja još medalja. Tu je još puno devojaka i zaista jedva čekam da sa Nenadom Borovčaninom gledam naše reprezentativce u narednoj godini - poručio je Aduk Abakarov Gamzatovič, predsednik Nadzornog odbora BSS.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)