RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje se s posebnom pažnjom prati širom sveta, pa i prateći sportski segmenti koji se tiču sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Najnovije vesti na tu temu prilično su zatekle sportsku javnost u Ruskoj Federaciji.

Mile

22.12.2022. 03:49

Olimpiske igre postale su kao EU.Jadno I bedno sto napravise zapadnjaci o OI.To treba vratiti Grckoj gde su I osnovane na Olimpu.Ne svaka susa da diriguje sa tim.

Niki

22.12.2022. 08:11

Mislim da slobodne države(one koje ne žele kontrolu i uticaj zapada), bilo političku, privrednu, kulturnu, sportsku, vojnu i td. da oforme uniju slobodnih naroda, gde će se ulaziti i izlaziti po volji građana tih država. Odvojiti se od zapada na svaki način, formirati novi sistem vrednosti i zaštite, krenuti novim putem.

Andjelko

22.12.2022. 09:19

Ovo je bruka za svet. Inkvizicija.Dal može nešto normalno da se kaže za mandrile I babune koji vrše demontažu sporta, politike i prava u svetu.Ovi ljudi, ako mogu tako da na zovem te humanoidne entitete imaju neki novi vid šizofrenija, izostatak ličnosti. Degenerici.