"MISLILA SAM DA ĆU ISPASTI POSLE TRI SERIJE:" Vilagoš posle najvećeg uspeha u karijeri

Novosti online

20. 08. 2022. u 23:08

SRBIJA se raduje još jednoj medalje na Evropskom prvenstvu u atletici. Srebrno odličje osvojila je mlada i supertalentovana Adrijana Vilagoš u bacanju koplja koja posle velikog uspeha nije mogla da sakrije oduševljenje.

МИСЛИЛА САМ ДА ЋУ ИСПАСТИ ПОСЛЕ ТРИ СЕРИЈЕ: Вилагош после највећег успеха у каријери

Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Čudesna 18-godišnjakinja iz Malog Iđoša je do drugog mesta stigla hicem od 62,01 koji je bacila u poslednjoj šestoj seriji.

- Šta mogu da kažem? Nisam ni očekivala uopšte, kako je počelo takmičenje... Bacila sam 57, bila sam previše nervozna. Jako sam loše bacila, mislila sam da ću ispasti posle tri serije. Onda sam pričala sa mamom, trenerom i selektorom i oni su me malo podigli i ušla sam među osam. Onda mi je bilo malo lakše i osetila sam da mogu, ako dodam snagu, da ću uspeti. Posle dve serije sam opet bacila onako... - rekla je Adrijana i otkrila kako se osećala pred poslednju seriju.

- Mislila sam da će me Špotakova prebaciti u zadnjoj seriji, pošto je jako iskusnija. Nisam mislila da ću da psihički izdržim i baš u zadnjoj seriji bacim dobro. Jako sam srećna, još ne mogu da shvatim - zaključilo je ovo srpsko atletsko čudo.

Podsetimo, ovo je za Srbiju treća medalja na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Pre nje srebro je osvojio Armin Sinančević (bacanje kugle) i zlato Ivana Vuleta (skok udalj).

BONUS VIDEO: Zagrevanje "orlova" pred Nemačku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda