"OBEĆAO SAM DA ĆU TE UDARITI": Prvo je fizički napao našeg Aleksandra Rakića, a sada mu je i otkrio razlog

Novosti online

25. 07. 2022. u 08:28

BIVŠI švedski MMA borac Džimi Manuva poslao je poruku srpskom borcu Aleksandru Rakiću, sa kojim je nedavno imao fizički obračun.

ОБЕЋАО САМ ДА ЋУ ТЕ УДАРИТИ: Прво је физички напао нашег Александра Ракића, а сада му је и открио разлог

Foto: Printskrin

Podsetimo, naš borac je 2019. nokautom u prvoj rundi poslao 12 godina starijeg Manuvu u penziju. Nakon toga je Rakić postao zvezda poluteške kategorije, a Manuva je završio karijeru.


Prošle nedelje obojica su bili gosti na UFC događaju u Londonu, a Rakić je u videu na svom Instagram nalogu otkrio kako je izgledao njihov susret.

- Džimi Manuva, pi**o, go*** jedno, kakvo sramno ponašanje sinoć. Ljudi, posle UFC London događaja sa obezbeđenjem sam krenuo ka hotelu da bi "gospodin" nešto dobacio ka meni i nisam čuo šta stvarno, nemam ništa sa njim... Krenuo je da me udari na kvarno dok ne vidim, podlakticom me udario u vrat. Znao si da ću biti sam u Londonu i uradio si to. Toliko si loš gubitnik, hoću da ljudi znaju koliko si smeće od čoveka i zauvek ću biti u tvojoj glavi. Nokautirao sam te i ceo svet je to video. Lepo spavaj i uživaj u penziji - rekao je Rakić.


Nije se dugo čekao odgovor Šveđanina koji je svoju reakciju opravdao time što ga je naš borac "prozivao" na društvenim mrežama.

- Borba je borba, svi mi nekada pobedimo, a nekada izgubimo i sve je to deo sporta. Kada govoriš razna s***a mesecima po društvenim mrežama kao i ostali tastatura ratnici, ja sam obećao da ću te udariti kada te budem video i video sam te sinoć, pa zar si očekivao da neću? - napisao je Manuva na Tviteru.




Pogledajte kako je izgledao njihov okršaj 2019.

BONUS VIDEO: "Petarda" na Marakani


 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)