SRBIJA JE NAJPREČA: Stefan Mitrović završio karijeru

S. K.

05. 05. 2022. u 22:19

STEFAN Mitrović je stavio tačku na bogatu igračku karijeru.

СРБИЈА ЈЕ НАЈПРЕЧА: Стефан Митровић завршио каријеру

FOTO: M. Vukadinović

Trofejni vaterpolista, koji se posle olimpijskog zlata u Tokiju oprostio od reprezentacije, prihvatio je poziv prvog čoveka VSS Viktora Jelenića da bude potpredsednik UO i tako pre vremena skine kapicu i izađe iz bazena.

Sjajnog vaterpolistu su početkom marta njegov Partizan i Novi Beograd kandidovali za predsednika VSS. Međutim, kako iza njega nije stao dovoljan broj klubova, odlučio je da se povuče iz trke. Ipak, Jelenić je ubedio Stefana da bude u njegovom timu.

- Kada su me kandidovali imao sam želju, najbolju nameru, da sa planom i programom, bez obzira na to što se dobro radilo u Savezu, da se neke stvari unaprede, kako bismo i dalje bili još uspešniji. Ipak, i pored odustajanja od kandidature desilo se da sam ušao u funkcionerske vode - priča Mitrović (34).

Stefan priznaje da je veliku ulogu odigrao predsednik Viktor Jelenić.

- Pričao sam sa Viktorom i on je pokazao širinu i pozvao me da pokušam da svoj plan i program implementiram u Savez. Još jednom smo pokazali da smo sport gde Partizan i Zvezda učestvuju zajedno, da su Srbija i naša budućnost ispred klupskog interesa. Samo tako možemo da napredujemo. Meni će ovo da bude neki početak van bazena, ali s obzirom na to da dolazim iz sveta biznisa, taj kancelarijski posao neće mi biti stran, samo što ću ovog puta raditi u nečemu u čemu sam ceo život. Pokušaću da zajedno sa Marjanom, Đorđevićem, Jelenićem i ostalima dam doprinos da nastavimo sa uspesima i da napravimo infrastrukturu kako uspesi ne bi bili trenutni, nego dugoročni - ističe Mitrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju