VUČIĆ OTKRIO KAKO SE TAKMIČARKA S KOSOVA PONAŠALA U BEOGRADU: "Da smo odbili gostoprimstvo, ne bismo mogli da učestvujemo na takmičenjima!"

Novosti online

07. 04. 2022. u 21:44

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući na Radio-televiziji Srbije, otkrio pod kakvim pritiscima se nalazila naša zemlja tokom nedavnog šampionata planete u atletici čiji je domaćin bio Beograd.

ВУЧИЋ ОТКРИО КАКО СЕ ТАКМИЧАРКА С КОСОВА ПОНАШАЛА У БЕОГРАДУ: Да смо одбили гостопримство, не бисмо могли да учествујемо на такмичењима!

FOTO: M. Vukadinović

- Atletsko svetsko prvenstvo u dvorani održano je u martu u Beogradu, a u nekoj federaciji su izmislili da dođe bilo ko od predstavnika lažne države Kosovo (iako nisu imali predstavnike), ali je Srbija izbegla isticanje zastave država, istakao je najpre Vučić.

A da je Srbija odbila gostoprimstvo...

- Da smo to (gostoprimstvo) odbili, ne bismo mogli da učestvujemo na međunarodnim takmičenjima, uključujući tu i Olimpijske igre, svetska prvenstva, naglasio je predsednik Srbije.

Otkrio je i zanimljiv detalj sa pomenutog dvoranskog prvenstva sveta u atletici:

- Tamo smo se "jurili" sa njima, jer je predstavnica tzv. Kosova skidala nalepnicu da se vidi ime lažne države, a redar joj je nalepnicu vraćao, otkrio je Aleksandar Vučić.

 

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)