SAMO DA DERBI POČNE: Rukometaši Vojvodine i Partizana sutra (17.30) u Novom Sadu odmeravaju snage u plej-ofu

S. K.

12. 02. 2022. u 15:56

VOJVODINA je poslednjih godina neprikosnovena na srpskoj rukometnoj sceni.Novosađanima će ove sezone ozbiljnije nego ranijih pretiti sve bolji Partizan. Veliki rivali sutra (17.30) će u prvom kolu plej-ofa u Novom Sadu odmeriti snage i pokazati ko je u ovom trenutku spremniji.

САМО ДА ДЕРБИ ПОЧНЕ: Рукометаши Војводине и Партизана сутра (17.30) у Новом Саду одмеравају снаге у плеј-офу

FOTO: N. Paraušić

- Vojvodina se temeljno i detaljno sprema za svakog protivnika, pa tako i za ovu utakmicu. Moram priznati da jedva čekamo da meč počne. Što smo bliži početku susreta, to je naše samopouzdanje veće. Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za nastavak sezone i mislim da smo taj period kvalitetno iskoristili. Naš glavni adut je odbrana iz koje proizilazi tranzicija kroz polukontru i kontru. To je segment igre koji nas krasi već godinama i daje rezultate, a nešto što se pokazalo kao dobro nikako ne treba menjati - ističe za sajt ARKUS lige kapiten Svetislav Verkić.

Crno-beli su izgubili poslednjih devet duela i nadaju se da je vreme da prekinu seriju poraza.

- Sasvim dobro smo odradili zimske pripreme, imali par utakmica, osvojili turnir u Beogradu i mislim da smo u dobroj formi. Već na startu se sastajemo sa najvećim konkurentom u borbi za titulu, ali ova utakmica sigurno neće proglasiti šampiona. Plej-of je dugačak, ima dosta da se igra, a glavni adut Partizana je energija koju tim poseduje. Spremni smo za velike rezultate.Žao mi je što u Novom Sadu neće biti naših navijača, jer bi nam bili velika podrška, ali svako od nas će dati maksimum da se u Beograd vratimo sa dva boda. Od moje ekipe možete očekivati jednu pravu mušku igru - naglašava kapiten Partizana Nemanja Živković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju