ROJ DŽONS JUNIOR ODUŠEVLJEN GROBARIMA: "Želim da moj sin igra košarku u Partizanu"

A. Ilić

03. 11. 2021. u 13:02

DAN odmora za takmičare na Svetskom prvenstvu u olimpijskom boksu 2021, koje se održava u Beogradu, pretvorio se u pravi praznik boksa.

РОЈ ЏОНС ЈУНИОР ОДУШЕВЉЕН ГРОБАРИМА:  Желим да мој син игра кошарку у Партизану

FOTO: BSS

 U maloj Areni koja je smeštena tik uz srpsku sportsku lepoticu održan je javni čas boksa, čiji domaćini su bili predsednik AIBA Umar Kremlev i ambasadori AIBA, od legendarnog višestrukog boks šampiona sveta Roja DŽonsa Juniora, do nosilaca zlatnih odličja Egora Mehonceva, Roberta Kamarelja i Zeine Nasar.

- Zahvalan sam Bogu na tome što sam postao u životu i znam koliko znači borcima to što sam tu, što sam sa njima i što im prenosim moje znanje. Uživam u Beogradu, ljudi su fantastični, sve je savršeno. Bio sam i na košarkaškoj utakmici KK Partizan i nisam skoro bolju utakmicu gledao i doživeo takvo navijanje i atmosferu. Kada sam to video i doživeo u hali Pionir, za koju sam čuo da je živa istorija košarke u ovoj zemlji, sada želim da i moj sin Roj DŽons Treći, koji je inače košarkaš, dođe u Beograd i igra ovde kod vas, jer mislim da je to najbolje mesto za njega – rekao je legendarni boks šampion Roj DŽons Junior.

FOTO: KK Partizan

Nakon sesije predsednik AIBA Kremljov je svim prisutnima poklonio rukavice. 

- Naši bokseri treba da imaju glas koji se mora čuti jer smo ovde da služimo našem sportu. Da nije bilo sportista, boks nikada ne bi postojao. Zaklinjem se svakom bokseru: ne oklevajte da dođete i progovorite. Tu smo za vas – istakao je predsednik AIBA Kremljov. Otkako je Kremljov postao predsednik AIBA u decembru 2020. godine, održao je mnoge lične sastanke sa sportistima i trenerima u različitim zemljama. On naglašava važnost bliskosti sa članom AIBA porodice. Budući da je i sam bivši sportista, on pokazuje sjajan primer lidera koji brine o "duši" boksa – sportistima i trenerima.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)