UŽASNE SCENE NA ŠKOLSKOJ UTAKMICI: Upucana deca, pogledajte kakav je haos nastao nakon pucnjave! (VIDEO)

Novosti online

16. 10. 2021. u 15:05

NEVEROVATNE scene viđene su na srednjoškolskoj utakmici u Americi. Nekoliko pucnjeva na tribinama prekinulo je utakmicu američkog fudbala između srednjih škola Vigor i Vilijamson, a nažalost ima i žrtava ovog divljanja.

УЖАСНЕ СЦЕНЕ НА ШКОЛСКОЈ УТАКМИЦИ: Упуцана деца, погледајте какав је хаос настао након пуцњаве! (ВИДЕО)

Printskrin/Tviter/Jeff_XOS

Četiri osobe su povređene, a jedna od njih je u životnoj opasnosti nakon što se incident dogodio na zapadnoj kapiji stadiona u poslednjim minutima meča.

Povrede u ovoj pucnjavi zadobile su četiri osobe, tri muškog i jedna ženskog pola, a mediji nezvanično saznaju da su dve ranjene osobe maloletne. Jedna od žrtava napada hitno je prebačena u bolnicu zbog povreda koje su opasne po život. Lekari se bore da je spasu, a policija se ubrzo pojavila na licu mesta kako bi smirila situaciju na tribinama.

Kako se može videti na snimcima koji su preplavili društvene mreže, na stadionu je nastao potpuni haos nakon što se začuo pištolj.

Navijači su počeli da trče ka samom terenu i da preskaču ogradu, a mladi sportisti obe ekipe legli su na travu kako bi bili što teže mete. U tim trenucima nije se tačno znalo šta se dešava, pa je ova reakcija sasvim uobičajena. Ubrzo nakon toga, igrači američkog fudbala oba tima povukli su se u svlačionice.

BONUS VIDEO 

 

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA U OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Šta su svetski trendovi, a kako je u Srbiji?