IVANA ŠPANOVIĆ DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU: Ukrajinska skakačica udalj prava bomba (FOTO)

V. N.

14. 10. 2021. u 10:44

PAMTIĆE Marina Bek Romančuk 2021. kao jednu od profesionalno najuspešnijih godina u karijeri.

ИВАНА ШПАНОВИЋ ДОБИЛА ОЗБИЉНУ КОНКУРЕНЦИЈУ: Украјинска скакачица удаљ права бомба (ФОТО)

Foto: Instagram

U njoj se takmičila na Olimpijskim igrama u Tokiju, a osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Torunju i privukla pažnju brojnih ljubitelja sporta koji nisu previše pažnje obraćali na atletiku, ali zbog nje su je verovatno svrstali na listu omiljenih im igara.

Više je razloga za to, naravno, pošto sem što pleni lepotom, ova 26-godišnja Ukrajinka pokazuje i da je čeka blistava budućnost u skoku udalj. Inače, takmiči se u istoj disciplini kao i naša Ivana Španović.

FOTO: EPA

 

Često je do sada završavala iza nje i nema dileme da će i u budućnosti Srpkinja i Ukrajinka voditi velike bitke na stazi. Upravo je u Torunju baš Ivana mogla da pokvari Marinino slavlje, ali je naša atletičarka odlučila da preskoči to takmičenje zbog povrede i Romančuk je sa daljinom od 6,92 metra završila na postolju.

Na Instagramu je zasada prati nešto manje od pola miliona ljudi, a rodom je iz Moroziva i u vezi je sa Mišom Romančukom, takođe sportistom koji se bavi plivanjem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!