ALEKSIĆ ZVANIČNO U PARTIZANU: Crno-beli tek danas potvrdili da se legendarni vaterpolista vratio na Banjicu

S. K.

25. 06. 2021. u 12:55

MILAN Aleskić se i zvanično vratio u Partizan. Crno-beli su tek juče na svom Fejsbuk i Instagram profili saopštili da će trofejni vaterpolista posle osam godina ponovo nositi njihovu kapicu. Sjajni bek je deo zlatne generacije giganta sa Banjice, koji je 2011. u Rimu osvojio sedmu evropsku krunu.

АЛЕКСИЋ ЗВАНИЧНО У ПАРТИЗАНУ: Црно-бели тек данас потврдили да се легендарни ватерполиста вратио на Бањицу

Foto: N. Paraušić

Inače, dogovor je postignut još pre dve nedelje, ali su iz kluba odugovlačili da saopšte da se legenda vratila. Podsetimo, Aleksić je, kao i Stefan Mitrović, koji se vratio januara ove godine, član UO.

Mada nisu na svom sajtu saopštili preostala pojačanja, zna se da su potpisali ugovore sa svojim bivšim igračima: golmanom Dimitrijem Rističevićem, centrima Nemanjom Vicom i Petrom Velkićem. Dogovorili su i saradnju sa Filipom Radojevićem i Amerikancem Aleksom Bovenom.

Uostalom pre nekoliko dana su na Instagramu i Fejsbuku objavili slike šestorice vaterpolista sa leđa. Za sada su potvrdili povratak Aleksića, Rističevića, Vica i Velkića. Jasno je da će u narednoj sezoni imati tim kadar da se bori za titulu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)