"OVO NIJE NORMALNO" UFC šampion osuo drvlje i kamenje na Mejvedera i logana zbog "boks meča" (VIDEO)

Novosti online

07. 06. 2021. u 12:38

LOGANU Polu ispunio se dečački san da ukrsti rukavice sa Flojdom Mejvederom mlađim, a usput je zaradio vrtoglavih 20 miliona dolara, svotu novca koju pravi borci teško mogu da zarade u karijeri. Među takve spada i aktuelni UFC šampion sveta u teškoj kategoriji, kamerunski borac Frensis Nganu, koji smatra da su ovakve egzibicije pogrešne.

ОВО НИЈЕ НОРМАЛНО УФЦ шампион осуо дрвље и камење на Мејведера и логана због бокс меча  (ВИДЕО)

Foto AP

- Nije normalno da Logan koji ima skor 0-1 u profesionalnom boksu zaradi 20 miliona dolara na egzibiciji. GDE GREŠIMO - napisao je popularni Predator na tviteru.

Poređenja radi, Kamerunac je za borbu u kojoj je postao svetski šampion u teškoj kategoriji UFC u kojoj je pobedio Stipa Miočića, zaradio oko 750 000 dolara.

Meč je proglašen remijem jer je igran po hibridnim pej-per-vju pravilima da nema pobednika ako neko ne završi na podu, što se nije desilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata