USTAO I POKLONIO SE IVANI ŠPANOVIĆ! Tako to rade šampioni: "Ona ne mora da se vraća na put uspeha, ona je već na njemu"

Novosti online

03. 08. 2021. u 19:24

LEGENDARNI srpski atletičar, suvlasnik svetskog juniorskog rekorda u skoku uvis, Dragutin Topić podržao je Ivanu Španović posle četvrtog mesta na Olimpijskim igrama.

УСТАО И ПОКЛОНИО СЕ ИВАНИ ШПАНОВИЋ! Тако то раде шампиони: Она не мора да се враћа на пут успеха, она је већ на њему

FOTO: Tanjug

Topić je gostovao u emisiji na Javnom servisu i tom prilikom izazvao oduševljenje čitave Srbije, zbog načina na koji je pružio podršku najboljoj srpskoj atletičarki.

– Evo, da vaša emisija bude gledanija, ja ću sada da ustanem i da se poklonim Ivani Španović na svemu što je uradila u poslednjih 15 godina. Mi ćemo nju da pravimo od blata, kao i Novaka Đokovića i ostale – rekao je on na početku.

Topić je potom podsetio na teškoće sa kojima se Ivana suočavala uoči Olimpijskih igara.

– Svi znamo kako je ona došla tamo, u martu mesecu imala je ozbiljnu povredu, rupturu mišića, u aprilu je počela da trenira i uspela da dođe do Olimpijsklih igara. Njoj je najteže. Ona će da se bori s tim celog života – dodao je Topić.

Nacionalni rekorder sa skokom uvis 2,38 rekao je da je nedostajalo malo sreće i da bi možda promenio samo jedan detalj u Ivaninoj pripremi za skokove.

– Ivana i ja nismo prijatelji, ona je generacija Emira Bekrića, ali s obzirom na moje iskustvo i broj medalja i broj nastupa na Olimpijskim igrama, mogu da kažem da je ona atletičar ‘broj jedan’ svih vremena u Srbiji i siguran sam da će izvući pouku. Falilo je malo sportske sreće. Ona ne mora da se vraća na put uspeha, ona je već na njemu… Da sam u stručnom timu, možda bih primetio da su u toj aklimatizaciji napravili mali propust, ali oni znaju šta rade – izjavio je legendarni atletičar, koji je i na svojoj koži osetio prokletstvo četvrtog mesta na OI jer je upravo taj plasman ostvario u Atlanti 1996, ali i na Svetskom prvenstvu u Sevilji tri godine kasnije.

Za kraj, poslao joj je i poruku: “Drži se Ivana, ne daj se!”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)