AMERIKANCI U ŠOKU ZBOG ĐOKOVIĆA: Jede sa dizačima tegova, isteže sa gimanstičarkama i neće u luksuzne hotele

Novosti online

26. 07. 2021. u 08:11

U jednom trenutku on trenira zajedno sa belgijskim gimnastičarkama. U narednom razgovara sa brazilskim odbojkašicama, ruča sa meksičkim dizačem tegova i deli savete olimpijcima iz Turske...

АМЕРИКАНЦИ У ШОКУ ЗБОГ ЂОКОВИЋА: Једе са дизачима тегова, истеже са гиманстичаркама и неће у луксузне хотеле

Foto: AP

Tako počinje tekst novinara lista "USA Today" Dena Vokena, koji sa određenom dozom čuđenja pita zašto zvezda kao što je Novak nije izabrao komfor.

Na osnovu objava na društvenim mrežama u nekoliko prvih dana u Tokiju, najbolji svetski teniser Novak Đoković je verovatno najpopularnija osoba u Olimpijskom selu.

- U jednom minutu Novak isteže pored gimanstičarki, potom je sa brazilskim odbojkašima, jede sa dizačem tegova iz Meksika, a onda deli savete olimpijcima iz Turske. Gledajući društvene mreže poslednjih dana u Tokiju, svetski broj jedan u tenisu je možda najpopularniji sportista u Olimpijskom selu. Čini se da je više nego spreman da isprati svoje kolege selfijima, razgovorima i tehnikama istezanja - piše u tekstu.

Đoković se po tome razlikuje od mnogih zvezda!

- On nije bilo koji sportista. Osvojio je 20 Grend slem titula, izjednačio se sa Federerom i Nadalom svih vremena i zaradio je više od 150 miliona dolara samo na turnirima. Verovatno će postati najbolji teniser u istoriji i verovatno je najpoznatija osoba u čitavom Olimpijskom selu- napisao je američki novinar, a onda dodao:

- U drugim okolnostima, Đokoviću bi bilo lakše da vreme provodi zaključan u 'fensi' hotelu i ima svoju privatnost. Glavni razlog što je u Tokiju je da kompletira 'Zlatni slem', zajedno sa US openom! Na osnovu više od desetak fotografija i video zapisa koji su se pojavili na Instagramu i Tviteru poslednjih dana, čini se da je Đoković možda najpristupačnija zvezda na Igrama. I da zaista uživa, ne samo da bude deo srpskog tima, već i da iskusni nešto drugačije od teniske turneje!

Nema suimnje da Novak dobija sve veću podršku u svetu i ako je i bilo pitanje koliko je voljen, sigurno će u budućnosti imati još više fanova i poštovalaca!

Đoković takmičenje na OI nastavlja u ponedeljak oko devet sati po našem vremenu kada se sastaje sa Jan-Lenardom Štrufom1


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (1)

MEĐUNARODNI DAN OBRAZOVANJA: Učenje za trajni mir