HRABRO DO CILJA: Pavićević ima jasnu poruku za Budućnost - Mornar u drugi meč ulazi bez respekta i straha

Novosti online

06. 05. 2021. u 15:52

MORNAR i Budućnost odigraće drugi meč polufinalne serije plej-ofa ABA lige 7. maja sa početkom u 21 čas. Utakmica se igra u Baru, Mornar će nastojati da seriju vrati u Podgoricu, a Budućnost da izbori plasman u finale.

ХРАБРО ДО ЦИЉА: Павићевић има јасну поруку за Будућност - Морнар у други меч улази без респекта и страха

Foto: Nebojsa Parausic

Podsećanja radi, u prvom meču, posle velike borbe i serije od osam trojki u završnici treće i tokom četvrte deonice, Budućnost je slavila sa 97:88 i sada ima dve meč lopte za mesto u finalu.

- Prvi meč je arhiviran u trenutku kada je završen. Uvek gledam svoju ekipu. Propustili smo veliku šansu da možda već u prvom duelu steknemo prednost, jer kad je u pitanju plej-of, teško je reći, odlučujuću prednost. Kada ovo kažem, mislim na dobro odigranu prvu četvrtinu, dobro odigranu drugu, te dobru partiju sve do sredine treće deonice. Sredinom treće deonice smo vodili sa 61:55, a imali smo šansu da kapital uvećamo. Nismo to iskoristili, zatim su usledile greške u oba pravca, koje je kvalitetna ekipa Budućnosti umela i znala da kazni - naglasio je trener Mornara, Mihailo Pavićević:

Sve njegove misli su usmerene ka revanš meču koji za ekipu iz Bara nosi prefiks biti ili ne biti.

- Nema tu neke velike filozofije, nastojaćemo da greške koje smo napravili u prvom meču svedemo na minimum. Bitno je da uđemo hrabro u duel, bez imalo respekta i straha. Nismo pod pritiskom, želimo da igramo našu košarku i nadam se da će nam biti dozvoljeno da igramo našu košarku - zaključio je Pavićević.

Utakmica između Mornara i Budućnosti igra se 7. maja sa početkom u 21 čas, a istog dana, sa početkom u 18 časova i 30 minuta, snage će odmeriti Igokea i Crvena zvezda. Budućnost i Crvena zvezda vode u polufinalnim serijama sa 1-0.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)