JOKIĆ OBJASNIO FENOMEN "SOMBORSKI RINGIŠPIL: Otkrio zašto se ne smatra MVP kandidatom (VIDEO)

Novosti online

03. 05. 2021. u 17:05

NIKOLA Jokić, je američkim medijima otkrio brojne zanimljivosti.

ЈОКИЋ ОБЈАСНИО ФЕНОМЕН СОМБОРСКИ РИНГИШПИЛ: Открио зашто се не сматра МВП кандидатом (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Srpski reprezentativac, razgovarao je sa nonvinarkom Rejčel Nikols. Otkrio je zašto o sebi ne govori kao o kandidatu za trofej najboljeg igrača NBA lige, podelio je i kako je nastao njegov šut – „somborski ringišpil“.

Jokić o sebi nema mišljenje kao o MVP igraču. 

- Iskreno, nikada ne razmišljam o tome, nisam došao ovde da budem MVP, ja uvek mislim da postoji neko bolji od mene i želim da ga pobedim. Zato ću ovde uvek biti autsajder, naveo je Jokić.

Govorio je Jokić i o drugim sportovima. 

- Ja igram košarku onako kako sam igrao i prvog dana. Zanimaju me i drugi sportovi, želim da vidim drugačiji ugao gledanja, naveo je Jokić.

Otkrio je i kako je nastao njegov prepoznatljivi šut „somborski ringišpil“.

- Iskrenuo sam levi zglob, bilo mi je teško da skačem sa dve noge, probao sam sa desne i lopta je ulazila. Rekao sam sebi da bih mogao to da koristim. I upalilo je.

Jokić je u NBA ligu došao kao "simpatični bucko", a kilažu je ove sezone doveo do savršenstva. 

- U Beogradu nisam mogao da uradim ni jedan sklek kada sam počeo da igram košarku, došao sam ovde sa verovatno najgorim telom u NBA ligi. Hteo sam da promenim nešto, da vidim da li mogu da promenim svoje telo. I dalje ne trčim brzo, ali se ne umaram toliko i mogu da igram bolju odbranu, istakao je Jokić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)