ZVEZDA OSLABLJENA U PLEJ-OFU: Jagodić Kuridža spreman tek za finale

Novosti online

28. 04. 2021. u 13:59

KOŠARKAŠI Crvene zvezde igraće proti Igokee u polufinalu plej-ofa ABA lige, a u tom duelu trener crveno-belih Dejan Radonjić neće moći da računa na krilnog centra Marka Jagodića-Kuridžu.

ЗВЕЗДА ОСЛАБЉЕНА У ПЛЕЈ-ОФУ: Јагодић Куриџа спреман тек за финале

FOTO: ABA liga

Krilni centar, koji se povredio početkom aprila i to baš u meču sa Igokeom, a potom propustio finiš sezone, neće biti spreman za mečeve polufinala sa klubom iz Laktaša.

Očekuje se da će Kuridža sanirati povredu kolena i da će biti spreman za eventualno finale, ako Zvezda trijumfuje u polufinalu.

Plej-of počinje 3. i trajaće najkasnije do 27. maja. Prve dve utakmice polufinala igraće se 3. i 7. maja, a eventualna majstorica zakazana je za 11. maj. 

Finale se igra na tri dobijene, a u zavisnosti od rezultata u polufinalu, počeće 11. ili 15. maja. U slučaju da se u finalnoj seriji igra peti meč, pobednik ABA lige će biti poznat 23. ili 27. maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu