MARADONINIM UBICAMA 25 GODINA? Novi šokantni detalji o smrti slavnog fudbalera

Novosti online

28. 04. 2021. u 12:20

MARADONA je izgubio život zbog zanemarivanja i nedekvatnog lečenja i neko će zbog tog morati da odgovara pred zakonom!

МАРАДОНИНИМ УБИЦАМА 25 ГОДИНА? Нови шокантни детаљи о смрти славног фудбалера

Foto: Instagram

Leopoldo Luke i Avgustina Kosačo koji su bili odgovorni za lečenje najboljeg fudbalera sveta svih vremena, sve je izvesnije, biće uskoro na optuženičkoj klupi.

Ugledni argentinski TV kanal i veb portal Todo Notisijas imao je uvid u spise koji su izdali sudski lekari i koji u još teži položaj stavljaju Lukea i Kosačo. Njih dvoje mogli bi, u svetlu novih dokaza, da odgovaraju za ubistvo iz nehata za šta im po argentinskim zakonima preti izmđu osam i 25 godina zatvora.

Argentinska Vlada je bila inicijator dodanog veštačenja Maradonine smrti koja je nastupila u novembru prošle godine, a izveštaj kaže da je "El Pibe" umro od srca i hroničnih problema koje je imao sa bubrezima i jetrom.

Međutim, "na dušu" doktora koji su lečili Maradonu (Luke i Agustina) stavlja se zanemarivanje pacijenta u procesu oporavka i njege - što je dodatno uticalo na naglo zdravstveno pogoršanje i smrt.

Maradonina vila nije bila dovoljno pripremljena za njegov oporavak posle operacije glave i zbog neadekvatnih provera i kontrola lekara niko nije shvatio da njegovo srce ne radi kako bi trebalo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)