NEDOVIĆ: "Voleo bih da je Zvezda zaradila 750 hiljada na meni" (VIDEO)

Novosti online

02. 04. 2021. u 13:30

SRPSKI košarkaš Nemanja Nedović gostovao je u podkastu Pick 'N' Talk gde je, između ostalog, istakao da bi mu bilo draže da je novac za njega prilikom odlaska u NBA dobila Crvena zvezda, u kojoj je ponikao, a ne Lijetuvos Ritas.

НЕДОВИЋ: Волео бих да је Звезда зарадила 750 хиљада на мени (ВИДЕО)

foto Evroliga

Nedović je prošao Zvezdinu školu i za tim sa Malog Kalemegdana igrao od 2008. do 2012. Iako se očekivalo da postane jedan od nosilaca crveno-belih, do toga nije došlo iz različitih razloga.

Sezonu 2012/13. proveo je u Ritasu, pa je usledio odlazak u Golden Stejt Voriorse.

- Iz perioda igranja u Crvenoj zvezdi nosim sjajna prijateljstva, koja traju i danas. Bilo je lepo, ali je moglo da bude bolje i po Zvezdu i po mene. Draže bi mi bilo da je Zvezda uzela 750.000 evra od NBA, ali je to dobio Ritas - istakao je 29-godišnji bek u Pick ‘N’ Talk podkastu.

Tokom jednogodišnjeg perioda u Voriorsima, igrač iz Nove Varoši imao je priliku da „uči“ od Stefa Karija, jednog od najboljih šutera svih vremena.

- Kad bih kopirao Stefa, mislim da sada ne bih imao klub. Šuteve koje on uzima ne bi trebalo da ponavlja niko. To može samo on.

Od 2014. Nedović je ponovo u Evropi. Branio je boje Valensije, Unikahe i Armanija, pre nego što je prošlog leta potpisao za PAO.

- Meni je najvažnije da se osećam bitnim u timu, da imam poverenje trenera i saigrača. Time stičem samopouzdanje, a iz njega mnogo toga dolazi. Volim da budem lider. To je jedan od razloga povratka iz NBA. Posle sezone sedenja na klupi tamo, hteo sam da se osećam važnim. U Unikahi sam to prvi put osetio i shvatio da je za mene to najbitnije - poručio je reprezentativac Srbije.

(Sportklub)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽELJKO OBRADOVIĆ OBUKAO DRES DRUGOG KLUBA: Trener Partizana se setio istorijskih momenata od pre 30 godina (FOTO)