MATOVIĆ PRED MEGU: Trener Partizana nahvalio rivala i otkrio ko se vraća u tim

Novosti online

27. 03. 2021. u 15:28

KOŠARKAŠI Partizana sutra od 12 sati ponovo igraju u Hali sportova "Ranko Žeravica", ali ovoga puta će biti gosti ekipi Mege. Trener crno-beli Aca Matović je izneo očekivanja od ovog susreta.

МАТОВИЋ ПРЕД МЕГУ: Тренер Партизана нахвалио ривала и открио ко се враћа у тим

Foto: N.Paraušić

Prvi meč ovih rivala Partizan je dobio u neizvesnoj završnici sa 79:77. Strateg kluba iz Humske je naglasio da se Erik Mika oporavio, dok će se na povratak Radeta Zagorca morati još da sačeka.

- Igramo utakmicu protiv protivnika koji je ove godine napravio dosta dobrih pobeda i nalazi se u vrhu tabele. Iizgubili su praktično šansu za plej-of u poslednjem kolu, tim koji je izuzetno talentovan, fantastično selektiran, fantastično trče, odlične su atlete. Sa druge strane, tim u kome se tačno zna ko šta radi, fantastično postavljena igra gde se tačno zna šta rade visoki igrači, šta rade spoljni igrači - rekao je Matović i nastavio u istom tonu:

- U ovom momentu imaćemo težak zadatak da praktično pariramo, prvenstveno, njihovom trčanju sa jedne strane, sa druge strane u nekim stvarima koje se tiču ofanzivnog skoka. Posle utakmice sa Mornarom odmarali smo Mozlija, pošto je on do tada odradio samo jedan trening. Danas je nakon pauze odradio prvi trening, kao i Erik Mika. Rade Zagorac još uvek ne, mislim da ćemo tek neke informacije imati sledeće nedelje što se njega tiče - istakao je šef Partizanove struke Aleksandar Matović.

Krilni centar Partizana Rašon Tomas veruje da će on i saigrači vezati drugu pobedu u ABA ligi.

- Biće ovo važna utakmica za nas. Oni su talentovan tim koji ima dobre igrače. Imaju jako dobre mlade igrače i moramo ih usporiti ukoliko želimo da pobedimo - zaključio je Amerikanac u crno-belom dresu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!