PODRŠKA ZA "ŽUĆKOVU LEVICU" U "SPENS-U": Gradonačelnik Novog Sada čestitao košarkašima Vojvodine

S.B.

28. 01. 2021. u 18:11

KOŠARKAŠI Vojvodine su osvajanjem pobedničkog pehara drugog stepena Kupa KSS, upriličili sjajnu uvertiru za završni turnir Kupa Radivoja Koraća, koji će biti održan 11. do 14. februara na njihovom parketu u Novom Sadu.

ПОДРШКА ЗА  ЖУЋКОВУ ЛЕВИЦУ У СПЕНС-У: Градоначелник Новог Сада честитао кошаркашима Војводине

FOTO: N. Paraušić

Oni su u sredu uveče u Kragujevcu nadigrali domaći Radnički 103:72 (19:12, 32:25, 28: 13, 24:22) i tako pripremili teren u "Spens-u", gde će se odmeravati za trofej "Žućkove levice".     

Na završnom turniru, pored Novosađana i Kragujevčana, kao finalista drugog stepena Kupa KSS, učestvovaće Partizan, Crvena zvezda, FMP, Mega i Borac, članovi ABA lige, i zemunska Mladost, prvoplasirana na kraju prvog dela takmičenja u KLS.

Upravi i košarkašima kluba sa "Spens-a", tim povodom se obratio i na uspehu čestitao Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.

- Košarkaši Vojvodine su nas obradovali novom pobedom, a mi se ponosimo njihovim timskim duhom i posvećenošću kojima su nanizali na ogrlicu uspeha još jedan biser. Još je veća radost pobediti u tako spektakularnoj završnici koju su nam priredili na parketu u finalom nadmetanju. Ostvarili su ubedljivu pobedu kojom su zasluženo prigrabili pehar juče u Kragujevcu, a taj vredni trofej koji je osvojila novosadska Vojvodina služi na ponos svim Novosađanima koji će uvek bodriti svoje košarkaše. Nadam se da će se ovaj uzlazni trend rezultata nastaviti i u narednom periodu, želim im svaku sreću - poručio je gradonačelnik Vučević.

Utakmice četvrtfinača Kupa Radivoja Koraća su na programu u četvrtak 11. februara, petak je slobodan dan, polufinala su u subotu 13. februara, a meč za trofej je u nedelju 14. februara.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)