DEJAN RADONJIĆ: Igokea nas je pobedila već u prvom poluvremenu

Novosti online

27. 12. 2020. u 19:30

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da je njegov tim od Igokee poražen već u prvom poluvremenu u kom je primio veliki broj poena.

ДЕЈАН РАДОЊИЋ: Игокеа нас је победила већ у првом полувремену

Foto: Dragana Stjepanović

Igokea je savladala Zvezdu sa 85:65 u 12. kolu ABA lige i očitala crveno-belima lekciju, na Radonjićevom debiju po povratku na klupu ekipe sa Malog Kalemegdana.

Beograđani su u Laktašima pred kraj meča napravili seriju od 16 poena, pa su sa 82:49 razliku sveli na 82:65 i domaćin je tada trojkom Vulića opet otišao na “okruglih” 20 razlike.

“Čestitam Igokei na potpuno zasluženoj pobedi i igri. Od prvog minuta su igrali čvrsto, precizno, dobro trčali, dobro skakali. Naša odbrana nije odgovorila na kvalitet koji je Igokea pokazala. U prvom poluvremenu smo primili 50 koševa i tada je već meč bio rešen”, rekao je kratko Radonjić posle meča.

Igokea je Zvezdi nanela drugi poraz ove sezone, a crveno-beli imaju devet pobeda i ostali su na drugom mestu iza prvoplasirane Mege. Tim iz Laktaša se trijumfom izjednačio na drugom mestu sa Zvezdom, pa sada ima skor 9-2.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja