INCIDENT U DENVERU: Jokiću nedostajao skok za novi tripl-dabl (VIDEO)

Novosti online

26. 12. 2020. u 08:48

KOŠARKAŠI Denvera poraženi su i u drugoj utakmici sezone, iako jee Nikola Jokić odigrao još jednu odličnu utakmicu.

ИНЦИДЕНТ У ДЕНВЕРУ: Јокићу недостајао скок за нови трипл-дабл (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ ERIK S. LESSER

Klipersi su naneli drugi poraz Nagetsima na domaćem parketu 121:108, a srpskom košarkašu nedostajao je jedan skok za drugi uzastopni tripl-dabl (24 poena, 10, asistencija, 9 skokova).

U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Pol Džordž sa 23 poena, uz devet asistencija i pet skokova. Kavaj Lenard imao je sličan učinak - 21 poen, sedam asistencija i pet skokova, dok je Serž Ibaka zabeležio 15 poena.

Polovinom poslednje četvrtine došlo je do incidenta kada je Ibaka laktom nokautirao Lenarda. Najbolji igrač gostujuće ekipe ležao je obliven krvlju dok mu se nije ukazala pomoć na parketu, a potom je morao da napusti igru.

- Kavaj je čvrst momak. Uspeo je da ustane i sam ode do svlačionice. Verujem da će sve biti u redu - rekao je o incidentu trener Klipersa Tajron Lu.

Drugi poraz u sezoni upisao je i Dalas, od koga su bolji bili Lejkersi. Boban Marjanović u igri je proveo sedam minuta i za to vreme postigao šest poena. Istakao se Entoni Dejvis sa 28 poena, dok su Lebron Džejms i Montrezl Harel postigli po 22. U Dalasu je najbolji bio Luka Dončić sa 27.

REZULTATI

Majami - Nju Orleans 111:98

Milvoki - Golden Stejt 138:99

Boston - Bruklin 95:123

LA Lejkers - Dalas 138:115

Denver - LA Klipers 108:121

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave