MAJAMI ODUSTAO: Da li velika zvezda stiže kod Jokića?

Novosti online

22. 12. 2020. u 13:19

Da li će Džejms Harden napustiti Hjuston i gde bi mogao da ode? To je jedno od glavnih pitanja ovih dana, a njime se bavio ESPN i analizirao je čitavu situaciju.

МАЈАМИ ОДУСТАО: Да ли велика звезда стиже код Јокића?

Foto: AP

Jedna stvar je jasna - Majami Hit je odustao od dovođenja Hardena.

Hit je bio jedan od timova koji su imali paket mladih igrača sa kojim su mogli da krenu u potragu za Hardenom uključujući Tajlera Hiroa, Dankana Robinsona i Kendrika Nana, kao i neke veterane u poslednjim godinama ugovora, ali do dogovora nije došlo.

Hjuston je bio zainteresovan i za pikove Majamija, a ovaj tim je mogao samo da ponudi pika prve runde iz 2027. godine pa je sve propalo. Zato Roketsi nisu išli duboko u razgovore.

Zanimljivo je da EPSN piše da je Hjuston imao razgovore oko mogućeg trejda još sa Bruklinom, Filadelfijom, kao i sa Denver Nagetsima Nikole Jokića. Sam Brada je tražio trejd i želi da promeni sredinu. Dakle, čak je i Denver u igri. Mada je pitanje kolike šanse ima u celoj priči.

Tokom dana posvećenog medijima Harden je u ponedeljak odbio da odgovori na pitanje oko toga da li su mu se osećanja vezana za Hjuston promenila.

Za sada deluje da je Harden najbliži ostanku, ali sama činjenica da su Hjuston i Denver razgovarali zaintrigirala je mnoge. Zamislite Jokića i Hardena u istom timu.

Popularni Brada nije zadovoljan velikim promenama u klubu i tražio je trejd. Videćemo hoće li neko uspeti da se dovoljno “isprsi” i dovede ga.

(Mocart sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024