OBRADOVIĆ PRED SPLIT: Treba nam dobra utakmica

Novosti online

14. 11. 2020. u 12:54

POSLE dve vezane utakmice u Evroligi Crvena zvezda se vraća obavezama u regionalnom takmičenju. Crveno-beli će u meču 7.kola ABA lige u nedelju od 19 časova dočekati ekipu Splita. Meč se bez prisustva publike igra u hali “Aleksandar Nikolić”

ОБРАДОВИЋ ПРЕД СПЛИТ: Треба нам добра утакмица

FOTO: KK Cibona/Željko Baksaj

Split je klub bogate istorije, a u ovoj sezoni pokazao je da će mnogima biti neugodan protivnik.

Crvena zvezda mts sa druge strane želi da nastavi uspešan niz bez poraza, i u dobrom raspoloženju uđe u novi “dupli program” Evrolige u kome će gostovati Armaniju i Barseloni (sreda i petak).

- Dolazi nam vrlo organizovana ekipa Splita  koja ima jasnu viziju šta radi u napadu i u odbrani. Posle iscrpljujuće utakmice protiv Reala, i poslednje nedelje putovanja i jakih utakmica , treba nam dobra utakmica jer mnoge stvari ne možemo da ispravljamo treningom, već kroz utakmice. U ovom trenutku, samo na taj način možemo da dižemo formu i smanjimo prazne hodove u igri - rekao je trener Zvezde Saša Obradović.

Bek crveno-belih Dejan Davidovac ističe da Zvezda ne beži od uloge favorita, ali da pobeda mora da se zaradi na terenu i dodaje:

- Jesmo u teškoj seriji utakmica Evrolige, ali ovoj pristupamo na potpuno isti način kao i mečevima sa Asvelom i Realom. Split je dobra ekipa, Luković igra dobro, Kedžo dosta pomaže iskustvom, imaju dobru hemiju, dobro su uklopljeni i imaju i karakter jer su pokazali protiv Cibone da mogu da se vrate iz velikog minusa. Zato ćemo morati da pristupimo maksimalno ozbiljno ovoj utakmici, da odigramo čvrsto u odbrani i poštujemo dogovore iz svlačionice. Želimo pobedu, ne bežimo od uloge favorite, ali ćemo morati da je zaradimo na terenu i u dobrom raspoloženju krenemo u novo dulo kolo - zaključio je Davidovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)