ŠĆEPANOVIĆ LJUT POSLE PORAZA: Održali su nam čas kako se voli klub

Novosti online

29. 10. 2020. u 08:13

VIDNO razočaran i ljut bio je trener Vlado Šćepanović posle poraza Partizna od Burža (76:89). Preuzeo je odgovornost na sebe.

ШЋЕПАНОВИЋ ЉУТ ПОСЛЕ ПОРАЗА: Одржали су нам час како се воли клуб

Vlado Šćepanović

On je istakao i da mu je rival pokazao kako se voli klub.

- Nema mnogo šta da se kaže. Čestitam protivniku, više su zaslužili pobedu, nema objašnjenja za ovakvu utakmicu. Nema šta da se kaže. Mnogo su mi jasnije stvari sada. Jednostavno, kada posle onakve utakmice protiv Cedevite i priče da ne sme da se protivnik potceni, da su opasni i da mi ne možemo bilo koga da potcenimo, a svi mislimo da smo bolji, nego što jesmo - naveo je Šćepanović i dodao:

- Drago mi je da je ova utakmica njima jasno pokazala da ne mogu ležerno i da potcene bilo koga. Može jedino ako ostavi srce na terenu. Večeras to nisu uradili. Nadigrali su nas u svemu, održali su nam čas kako se voli klub! Na terenu se voli klub, a ne u izjavama, pred navijačima, na Instagramu, busanjem u grudi.

Falili su crno-belima Ognjen Jaramaz i Vil Mozli, no to ne može da bude opravdanje za lošu igru. Takođe, klub iz Humske je u prvom poluvremenu imao čak 13 izgubljenih lopti.

- Mene ne zanimaju alibiji. Imamo 12 igrača u sastavu i svi su prvotimci Partizana. 13 izgubljenih lopti? To meni govori da je u pitanju dekoncentracija, potcenjivanje protivnika, očekivanja da će protivnik da te pusti... Pa to Lejkersi ne mogu tako da igraju. Ponavljam, preuzimam svu krivicu za ovo! Klub me doveo, klub će odlučiti da li ostajem ili odlazim. Ja potpuno čiste savesti sedim pred vama i na onoj klupi - zaključio je trener Partizana.

Podsetimo, Partizan ima učinak 2-3, dok je Burž zabeležio dve pobede i jedan poraz.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere