EMOTIVNI SAŠA OBRADOVIĆ: Kao da sam osvojio trofej

V. N.

09. 10. 2020. u 22:48

SAŠA Obradović je ostvario prvu evroligašku pobedu kao trener Zvezde, sigurno jednu od mnogih.

ЕМОТИВНИ САША ОБРАДОВИЋ: Као да сам освојио трофеј

FOTO: KK Cibona/Željko Baksaj

- Veoma sam srećan, osećam se kao da sam osvojio trofej. Žao mi je što nisu bili tu naši navijači, zbog kojih i igramo košarku. Držali smo igru u našim rukama svih 40 minuta, dominirali u svim segmentima. Lojd je bio glavni strelac, ali je doprinos dao svako ko je ušao sa klupe. Zato je i bila ovakva slika. Velika i važna pobeda, ne bi trebalo da ispadamo iz ovog modela. Nadam se da smo iz ove utakmice naučili kako treba da igramo.

Sutra u Beograd stiže poslednje pojačanje, iskusni američki bek Tejlor Ročesti.

- Priključiće nam se posle lekarskih pregleda, njemu neće biti problem da se uklopi u sistem. Već smo sarađivali, ostali smo u dobrim odnosima. Tejlor nešto može, nešto ne može, a mi ćemo se truditi da pokaže ono što ume.

Bek Crvene zvezde Džordan Lojd, sa 30 poena u meču sa Baskonijom postavio je lični evroligaški rekord.

- Nije toliko stvar u poenima koliko u tome što sam saigračima dao samopouzdanje. To je ono što želim, da ih predvodim svojom energijom. Potrebno je da održimo ovakav nivo igre, da budemo konstantni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave