JOKIĆ SKINUO KRUNU "KRALJU": Lejkersima nije pomogao ni tripl-dabl DŽejmsa, sjajna igra Denvera! (VIDEO)

Novosti online

23. 09. 2020. u 08:01

KOŠARKAŠI Denver Nagetsa savladali su u finalnoj seriji Zapadne konferencije Los Anđeles Lejkerse 114:106 i na taj način smanjili su zaostatak u seriji na 2:1.

ЈОКИЋ СКИНУО КРУНУ КРАЉУ: Лејкерсима није помогао ни трипл-дабл Џејмса, сјајна игра Денвера! (ВИДЕО)

Foto: AP

Kontrolisali su igrači Denvera rezultat tokom većeg meča, ali umalo od gotovog napravili veresiju kada su uspeli da ispuste prenost od +18 poena u trećoj i +20 u poslednjoj deonici. 

Tim iz Kalifornije je stigao na koš zaostatka na šest minuta do kraja meča, tada se razigrao Džamal Marej koji je sa dve trojke doneo pobedu Denveru. 

Nikola Jokić je završnicu prepustio Mareju, ali je i u ovom meču zabeležio dabl-dabl. Posebno dobra bila je njegova igra u prvom poluvremenu. Upisao je 22 poena (9/14) 10 skokova, pet asistencija uz ukradenu loptu i blokadu. 

Srpski košarkaš je bio tek treći strelac svog tima, u ovom meču su mu pomogli sjajni Džamal Marej sa 28 poena, uz 12 asistencija i 8 skokova. Kao i Džeremi Grant koji je postigao 26 poena. 

Grant je u poslednjoj deonici postigao 12 poena čime je pomogao svom timu da odbije nalete Lejkersa. 

Nije "Jezerdžijama" pomogao ni tripl-dabl Džejmsa koji je ubacio 30 poena, uz 11 asistencija i 10 skokova. Pratio ga je Entoni Dejvis sa 27 poena i zanimljivo, samo dva skoka u meču. 12 je postigao Kentavijus Kaldvel-Poup. 

Četvrti meč serije na programu je u noći između četvrtka i petka u 3 sata ujutro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!