ZA FINALE BEZ USLOVA – Meridian te časti sa 1000 RSD bonusa da podržiš Jokića i Denver

Promo

18. 09. 2020. u 19:30

Registruj se već danas jer te čeka fantastičan bonus dobrodošlice

ЗА ФИНАЛЕ БЕЗ УСЛОВА – Меридиан те части са 1000 РСД бонуса да подржиш Јокића и Денвер

Foto: Promo

Spektakl u najavi! Utakmica između Los Anđeles Lejkersa i Denvera baca senku na sve sportske događaje danas.

Zahvaljujući srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, koji je herojski izborio finale, noćas će Srbija biti „na nogama“ i pomno pratiti prvi meč finala Zapadne konferencije. Baš kao u „zlatno doba“ Sakramenta, Vlade Divca i Peđe Stojakovića – nema spavanja!

A upravo je utakmica Lejkersa i Denvera fantastičan povod za neverovatan poklon koji je kladionica Meridian spremila za sve nove igrače i ljubitelje najjače košarkaške lige na svetu. Naime, ukoliko se danas registrujete na meridianbet.rs čeka vas bonus dobrodošlice od čak 1.000 RSD!

Da, dobro ste pročitali! Ne, 500 dinara već duplo više!

Podržite Denver i sjajnog Nikolu Jokića u borbi za finalni meč NBA lige. Uz tradicionalno najbolju ponudu, najjače kvote i fenomenalne specijale, pruža vam se jedinstvena šansa da spojite korisno i lepo – uživanje u vrhunskoj košarci i top zarada!

A zašto je ovaj meč toliko poseban?

Pobednik finala Zapadne konferencije igraće u finalu NBA lige za titulu protiv pobednika finala Istočne konferencije, gde se vodi borba između Boston Seltiksa i Majami Hita.

Denver nikada nije igrao u finalu NBA lige. Sa druge strane, Lejkersi su 31 put pobedili u finalu konferencija, a samo Lebron Džejms se čak devet puta borio za čuveni prsten.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da najbolji igrač Lejkersa dolazi iz grada Akron u Ohaju, a najbolji igrač Denvera iz Sombora!

Možemo slobodno reći da je Nikola Jokić heroj Denvera jer je u ključnim momentima odigrao najbolje i podigao ekipu onda kada je delovalo da je sve završeno. Ali, čini se da je gotovo onda kada Jokić kaže.

Podsetimo, Denver je poslednji put igrao finale Zapadne konferencije 2009. godine kada su izgubili baš od Lejkersa (4:2). U međusobnim utakmicama u plej-ofu Lejkersi imaju 21 pobedu, a Denver samo sedam.

Foto: Promo

Inače, Denver je prva NBA ekipa koja je u istoj sezoni dva puta preokrenula plej-of seriju pošto je gubila 3:1 (prva runda protiv Jute, druga protiv Los Anđeles Klipersa). Ovo nam ostavlja prostor da verujemo da je sa ekipom u kojoj igra Srbin – gotovo sve moguće!

Kada je reč o međusobnim duelima ove sezone, Denver i Lejkersi su do plej-ofa igrali četiri puta – od toga, tri puta slavila je ekipa iz Los Anđelesa, dok je samo jednom Denver bio uspešan.

Što se tiče našeg Jokića, on je na ta četiri meča beležio 16,3 poena, što je manje od njegovog ovosezonskog proseka. Inače, pre plej-ofa Somborac je beležio 19,9 poena, 9,7 skokova i sedam asistencija po utakmici, dok je u plej-ofu statistika znatno poboljšana - 25,4 poena, 10,8 skokova i šest asistencija. Dakle, bolji je u plej-ofu i to nam samo potvrđuje koliko ovi mečevi imaju veliki značaj za Jokića.

Kada je reč o Lejkersima i njihovoj zvezdi, Lebron Džejmsu statistika je manje-više ista. „King“ je standardno odličan na svakoj utakmici. Pre plej-ofa beležio je 25,3 poena, 7,8 skokova, 10,2 asistencije, dok su u plej-ofu brojke za nijansu drugačije - 26,6 poena, 10,3 skoka, 8,8 asistencija po utakmici.

Prvi meč Lejkersi i Denver igraju u noći između petka i subote (3 sata posle ponoći), što znači da je Denver posle dve serije od sedam utakmica imao samo tri dana odmora, dok su Lejkersi odigrali četiri meča manje u plej-ofu. Za odmor i pripremu finala protiv Denvera imali su duplo više vremena od protivnika.

Ispratite spektakl koji svi sa nestrpljenjem iščekuju uz najbolju ponudu za klađenje u kladionici Meridian.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (12)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu