ŽELJKU SE NE BI DOPALA NBA LIGA: Amerikanac Ekpe Judo o proslavljenom treneru

M. J.

26. 08. 2020. u 07:00

AMERIČKI košarkaš, Ekpe Judo, prokomentarisao je bivšeg trenera Željka Obradovića na "Tviteru" i istakao da Žoc ne bi bio zadovoljan tretmanom u NBA ligi.

ЖЕЉКУ СЕ НЕ БИ ДОПАЛА НБА ЛИГА: Американац Екпе Јудо о прослављеном тренеру

Foto M. Vukadinović

"Eurohups" je ostavio Željkov "gif" ispod objave u kojoj se navodi da NBA ekipe Bruklin, Filadelfija i Čikago nemaju trenera, a Judo je bio prvi koji je imao nešto da doda na sve to.

- Željku se ne bi svidela NBA liga, tamo ne bi mogao sve da kontroliše - istakao je Judo.

Na ovaj komentar nadovezao se jedan navijač koji je rekao da je Judo najbolju košarku u karijeri igrao kada mu je Srbin bio trener.

- Možda ćete pomisliti da govorim loše o Obradoviću. Mnogo puta sam već rekao da je on jedan on najboljih trenera svih vremena. Ali, da izuzmemo taktiku, ako mislite da bi mogao da na isti način radi u NBA, kao što radi u Evropi, onda ste ludi. - napisao je Judo, aludirajući na to što Željko nekada prenagli u reakcijama na terenu.

Na komentare da je srpski stručnjak pametan i da zna da je NBA potpuno drugačiji od evropske košarke, Judo nije želeo da promeni stav.

- Zaboravljate da pričam o čoveku sa kojim sam tokom dve godine imao rasprave na razne teme. Obradović najmoćniji košarkaški čovek u Evropi. Može da radi gde god želi za koliko god novca. Klubovi će uraditi sve što on poželi. Zaslužio je to, ali to neće dobiti u NBA - za kraj je napisao Amerikanac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave