TEŠKO JE POSTAVITI CILJEVE, VELIKA JE NEIZVESNOST: Nemanja Gordić se nada koliko-toliko normalnim uslovima za igru u nastupajućoj sezoni

Tanjug

19. 08. 2020. u 16:15

KOŠARKAŠ Partizana Nemanja Gordić rekao je da prednost crno-belih leži u tome što je većina igrača iz prošle sezone ostala na okupu.

ТЕШКО ЈЕ ПОСТАВИТИ ЦИЉЕВЕ, ВЕЛИКА ЈЕ НЕИЗВЕСНОСТ: Немања Гордић се нада колико-толико нормалним условима за игру у наступајућој сезони

Nemanja Gordić foto: N.Paraušić

Ekipa Vlada Šćepanovića u ponedeljak je počela pripreme za novu sezonu, a posle treninga u Beogradu, slede bazične pripreme u Vrnjačkoj Banji.

- U neku ruku sitauacija sa koronom je prijala što se odmora tiče, ali radilo se sve vreme. Ne samo ja, čini mi se da su svi momci na pripreme došli koliko-toliko spremni. Imam neki mali problem, pa ću pauzirati nekoliko dana, ali nije ništa ozbiljno - rekao je Gordić za TV Partizan tokom treningu u Hajd Parku.

Crno-beli će se u ovoj sezoni takmičiti u ABA ligi, Evrokupu, Superligi i Kupu Radivoja Koraća, a Grodić ističe da je u ovoj sitauciji teško postaviti ciljeve.

- Svi smo se usaglasili da je teško bilo šta prognozirati. Velika je neizvesnost. Sve ekipe se spremaju, ali i dalje ne znamo kakvi će uslovi biti za igru, da li će biti publike, kakavi su protokoli... Iskreno se nadam da će moći da se igra u koliko-toliko u normalnim uslovima.

Partizan sa novim trenerom počinje takmičarsku sezonu, dok je kostur ekipe iz prošle sezone manje-više ostao isti, a iskusni plejmejker da je dolazak Kodija Milera Mekintajera važna promena na poziciji organizatora igre.

- Smatram da je prednost Partizana to što je 80 odsto ekipe ostalo na okupu. Poznajemo se dobro, imamo dobru hemiju i na terenu i van njega. Važna je ta promena na poziciji plejmejkera. Koliko vidim posle ova dva-tri dana, Kodi se dobro uklopio što se tiče atmosfere. O njegovim igračkim kvalitetima ne treba pričati. Imao je odličnu sezonu u Cediviti. Iskreno se nadam da će se uklopiti u naš sistem i da će pružiti dobre partije, zajedno sa svima nama - zaključio je Gordić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu