JOKIĆ U CENTRU PAŽNJE: Toliko sam se normalno osećao da me je iznenadio pozitivan test na virus korona (VIDEO)

Novosti online

15. 07. 2020. u 13:24

NIKOLA Jokić je stigao u Orlando.

ЈОКИЋ У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: Толико сам се нормално осећао да ме је изненадио позитиван тест на вирус корона (ВИДЕО)

Nikola Jokić foto: Screenshot/Youtube

Priključio se svom timu Denver Nagetsa u kompleksu Dizni sveta. I sve to je potvrda da je ozdravio od virusa korona i da je spreman za nastavak sezone NBA lige.

Interesovanje u SAD za zdravlje srpskog centra, koji se zarazio tokom odmora u Srbiji, bilo je ogromno. A on je rekao kako se osećao i kako se oseća pred karmerama ESPN.

- Bilo je malo sve čudno, jer sam se osećao dobro. Bilo mi je sve normalno, bez ikakavih simptoma, i kada su mi rekli da sam pozitivan bio sam iznenađen. Dnevna rutina pre toga mi je bila normalna, trenirao sam bez poteškoća... A onda su me pozvali i rekli da sam pozitivan. Onda sam pozvao ljude u klubu i oni su mi rekli da je sve u redu, da je zdravlje na prvom mestu, što se podrazumeva – rekao je Nikola Jokić.

Jokić nije odmah otputovao sa ekipom zbog protokola NBA lige. Morao je da prođe kroz tri negativna testa pre nego što se vrati košarkaškim aktivnostima.

- Sjajno je videti ga ovde, zahvalan sam, u sjajnom je raspoloženju. Mislim da mogu u ime svih reći da smo prezadovoljni što nam se Nikola priključio. Imati njega u ekipi dodatno podiže ekipu - rekao je trener Denvera Majkl Meloun.

Prošle godine Jokić je rekao da voli da igra sa težinom od skoro 130 kilograma kako bi mogao da dominira protiv velikih centara. Sada je sve nevernike “razočarao” jer se u SAD vratio bez viška kilograma.

- Uh, da, sećam se. Trebalo je to da kažem jer ste vi to želeli da kažem? To je bio samo izgovor za moju kilažu... Šalio sam se.

Koja su Nikolina očekivanja od nastavka sezone, naročito kada će igrati nikad mršaviji?

- Šta ću sada raditi? Da budem iskren, ne znam. Samo znam da sam srećan što sam konačno ovde sa ekipom. Možda ću sve iznenaditi, možda neću biti tako dobar. Videćemo – rekao je srpski centar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata