ŠĆEPANOVIĆ O ŽREBU EVROKUPA: Ako ništa, nemamo bar mnogo komplikovanih putovanja

Beta

10. 07. 2020. u 15:00

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je danas da je prvi cilj crno-belih u narednoj sezoni Evrokupa da prođu grupu i dodao da je dobro što nema mnogo "komplikovih putovanja".

ШЋЕПАНОВИЋ О ЖРЕБУ ЕВРОКУПА: Ако ништа, немамо бар много компликованих путовања

Vlado Šćepanović foto: N. Paraušić

- U ovom trenutku, možemo biti zadovoljni činjenicom da osim Kazanja i donekle Burža, nemamo komplikovanih putovanja, što je dosta važno u ovoj fazi sezone -  rekao je novi trener Partizana, prenosi klub. - Kada je u pitanju sastav grupe i snaga timova, još je rano davati preciznije ocene jer rivali nisu kompletirali svoje timove. Svakako, naše ambicije su da se plasiramo dalje.

Partizan će igrati u Grupi A Evrokupa u sezoni 2020/21, odlučeno je današnjim žrebom u Barseloni.

Protivnici Partizana biće Uniks iz Kazanja, tim protiv kojeg je "parni valjak" trebalo da igra u četvrtfinalu prošlosezonskog izdanja Evrokupa koje je prekinuto zbog pandemije korona virusa, zatim Huventud iz Badalone, Venecija, Bahčešehir iz Istanbula i francuski predstavnik, Burž.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata