Kraj jedne ere: Obradović više nije trener Fenerbahčea!

Novosti online

23. 06. 2020. u 23:14 >> 01:27

Kraj jedne ere u Fenerbahčeu! Od danas Željko Obradović više nije trener tima iz Istanbula. To je potvrdio sam klub i njegov menadžer Aleksandar Rašković.

Крај једне ере: Обрадовић више није тренер Фенербахчеа!

Foto: N. Paraušić

- Nije poslednji ples - napisao je Rašković uz fotografiju Obradovića kako napušta dvoranu.

Klub se oglasio saopštenjem.

- Kao što vam je poznato, naš cenjeni trener Obradović je prošle nedelje došao u Istanbul i sastao se sa predsednikom Alijem Kočom i potpredsednikom Semihom Ozsojem kako bi napravili plan za novu sezonu. Posle pregovora, Željko se vratio u svoju zemlju i želeo je odluku da donese posle razgovora sa familijom. Nažalost, on od danas više nije naš trener. Poslao nam je svoj odgovor i odbio produžetak saradnje. Napraviće jednogodišnju pauzu - piše u saopštenju.

Poručili su da je srpski stručnjak za njih legenda. Popularni Žoc je pored evropskog trofeja sa Fenerom osvojio i 10 pehara u Turskoj (četiri u ligi, tri u Kupu i tri u Kupu predsednika).

- Željko je arhitekta naših brojnih uspeha. Došao je u našu porodicu u sezoni 2013-14 i osvojio evroligašku titulu 2017. godine. Moramo da poštujemo njegovu odluku, pošto je on čovek koji se upisao zlatnim slovima u našu istoriju. Obradović je legenda Fenerbahčea i biće zauvek deo familije sa svim uspesima koje je napravio i sa neopisivom srećom koju nam je doneo mnogo puta - zaključuju u saopštenju.

Ovo bi moglo da znači i rasipanje ekipe. Prvi bi mogao da ode Kostas Slukas za koga se već duže vreme spekuliše da ga želi Olimpijakos...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)