NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

"ON JE PREVARANT"! Legenda srpske košarke osula paljbu po kapitenu Partizana

Novosti online

20. 05. 2024. u 08:08

Košarkaši Crvene zvezde su ponovo postali šampioni ABA lige, pošto su slavili protiv Partizana sa 82:76, čime su došli do trijumfa od 3:0 u seriji.

ОН ЈЕ ПРЕВАРАНТ! Легенда српске кошарке осула паљбу по капитену Партизана

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Crveno-beli su bili dosta bolja, a izostao je učinak Kevina Pantera u redovima bivšeg šampiona, koji je postigao tek 25 poena kroz tri utakmice finalne serije, što je ispod svakih očekivanja kada je reč o kapitenu, ujedno i najboljem košarkašu crno-belih.

Prošle sezone kada je bilo najpotrebnije, Amerikanac je u majstorici Zvezdi sasuo 32 poena i maltene sam doneo titulu Partizanu.

Ove sezone nije bilo tako. Otuda ni poznati košarkaški trener Vlade Đurović nije štedeo kritike na račun Pantera.

STAV Vlade Đurović/FOTO: N. Paraušić

 

- Razočaran sam igrom Partizana. Sve vreme govorim da je Panter igrač koji zavarava i stručni štab i navijače već tri godine. Sa njim je vrlo teško nešto osvojiti... On nije taj kvalitet za šta ga smatraju navijači - on je vođa, on je kapiten i on je pobednik. Nijedno od ova tri. Nije trebalo da bude kapiten, a od ova dva druga, nije to - rekao je on tokom gostovanja na Areni sport.

BONUS VIDEO ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo