''DOBILI SU NAS NA NAŠEM TERENU, TO GOVORI O NJIHOVOM KVALITETU'' Nemanja Nedović oprezan pred polufinalni duel Zvezde sa Megom

Filip Milošević

03. 05. 2024. u 14:12

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u petak od 19 časova ekipu Mege u okviru plej-ofa ABA lige, a Nemanja Nedović je dao svoj komentar pred prvi polufinalni duel ove dve ekipe.

ДОБИЛИ СУ НАС НА НАШЕМ ТЕРЕНУ, ТО ГОВОРИ О ЊИХОВОМ КВАЛИТЕТУ Немања Недовић опрезан пред полуфинални дуел Звезде са Мегом

FOTO: M. Vukadinović

- Mega nas je namučila u prvom duelu ligaškog dela, potom su nas dobili na našem terenu i to zaista dosta govori o njihovom kvalitetu. Eliminisali su ekipu Cedevita Olimpije u četvrtfinalu relativno lako i sigurno da nas očekuje jako težak posao - rekao je Nedović, a prenosi klupski sajt.

– Svesni smo da igramo protiv jako mlade ekipe, koja igra bez pritiska, koja je atletski jako moćna i nadam se da ćemo svi biti spremni da zaustavimo njihovu igru u tranziciji, da ćemo utakmicu uvesti u naš ritam i na kraju na iskustvo zabeležiti pobedu– dodao je Nedović.

Na kraju je poslao poruku navijačima.

– Nadam se da će naši navijači ispuniti „Pionir“. Nema potrebe da pričam koliko nam je bitan svaki čovek koji će doći na utakmicu. Pred nama je fizički i mentalno izuzetno izazovan period sezone, tako da nam svaki navijač mnogo značio– zaključio je Nedović.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao