"NEĆU DA KAŽEM!" Nikola Jokić odbio da odgovori na pitanje koje zanima ceo svet

Novosti online

18. 04. 2024. u 10:00

Pred start prve runde plej-ofa između Denver nagesta i Los Anđeles lejkersa, najbolji igrač aktuelnog šampiona Nikola Jokić analizirao je prvog protivnika u pohodu ka odbrani trona.

НЕЋУ ДА КАЖЕМ! Никола Јокић одбио да одговори на питање које занима цео свет

FOTO: Tanjug/AP

 Da budem iskren, svaki meč u plej-ofu prošle sezone je bio težak. Serija sa Lejkersima je verovatno bila najteža serija koju smo imali otkako sam ja ovde. Da, pobedili smo ih 4-0, ali imaju stvarno talentovan tim, odlično sklopljen, čak iako im se nekoliko momaka vratilo. Imam veliko poštovanje prema njima, mislim da će svakako biti interesantna serija - kaže Nikola i dodaje:

- Mislim da umemo dobro da se nosimo sa njima. Nijedan put nije lako, oni bi mogli nekoliko stvari da urade drugačije u ofanzivi, mi bismo mogli da ubacimo neke druge momke na njihove glavne igrače, tako da će košarkaški gledano to biti vrlo interesantno, taktički, sa pozicije strategije.

Otkrio je Srbin i šta bi mogao da bude ključ pobede u ovoj seriji.

- Treba ih zaustaviti u tranziciji, posebno Lebrona, ako je moguće dobiti ih pod košem, Dejvis je tu pravo čudovište, potom sprečiti poene iz odbitaka, neutralisati šutere za tri poena, jer su do sada bili veoma dobri u tome. Detalji će napraviti veliku razliku.

Osvrnuo se Džoker i na okršaj sa jednim od najboljih igrača svih vremena - Lebronom Džejmsom.

- Sjajan je, on je ušao u istoriju. Stvari koje radi na terenu... To je nešto posebno. Pobeđivao je na mnoge načine, može da postigne poene iz bilo koje pozicije. On je čudovište. Poštujem ga, on je veoma dobar košarkaš, jedan od najboljih, i uživam da igram protiv njega.

Mnogo se govorilo o poruci koju je Jokić poslao saigračima posle ol-star pauze, a novinari su pitali Nikolu da li je to uticalo na ekipu.

- Ako su ’odgovorili’ na ono što je pisalo u toj poruci, onda smo u problemu.

Usledila je pauza od nekoliko sekundi, posle koje je Jokić rekao:

- Neću reći šta je u poruci pisalo.

Podsetimo, prvi meč plej-of serije između Nagetsa i Lejkersa na programu je 21. aprila od 2.30.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)